Náš e-shop je tu pre vás

Recenzie a rady

G21 Perfect smoothie recenzia
18.10.2019

G21 Perfect smoothie recenzia

Na webe Elektrosen.sk vyšli recenzie Mixéra G21 Perfect Smoothie. V recenziach si môžete prečítať plusy a mínusy tohto zariadenia.
G21 Perfect Smoothie Vitality recenzia
18.10.2019

G21 Perfect Smoothie Vitality recenzia

Na stránke Spotrebiteľský test, ktorý sa venuje porovnávaním a vašim skúsenostiam, vyšla obsiahla recenzie mixéra G21 Perfect Smoothie Vitality. V recenzii sú zhrnuté skúsenosti používania.
Ako spoznať kvalitný riad: Vyberáme kuchynské nože
18.10.2019

Ako spoznať kvalitný riad: Vyberáme kuchynské nože

Prvé kuchynské nože väčšinou tvorí nesúrodá zbierka jednotlivých kusov. Jeden od mamičky, ďalších pár kúpime narýchlo niekde v obchode spolu s ďalšími doplnkami do bytu. Pretože sú ale kuchynské nože základom každej kuchynskej výbavy, poďme sa na ich výber pozrieť dôkladne.

Načo sa pri výbere nožov do kuchyne zamerať?

Ako vybrať elektrický krb
18.10.2019

Ako vybrať elektrický krb

Pohár vína v príjemnom svetle mihotajúcich sa plameňov v krbe. To je veľmi častý sen ľudí, obstarajúcich si bývanie. Pohľad na oheň v krbe upokojuje, človeku sa pri ňom krásne relaxuje a domovu to dodáva príjemnú atmosféru.

Ako vybrať autochladničku
18.10.2019

Ako vybrať autochladničku

"Kedy už tam budeme?" Alebo "Ja mám smäd!" toto sú jedny z najčastejších otázok,znejúce pri cestovaní autom. Cestu skrátiť nevieme, ale vieme, ako potešiť a osviežiť vodiča aj spolucestujúcich. Orosené pitie a čerstvý chladivý olovrant z chladničky v aute vám spríjemnia nielen cestovanie (alebo státie v kolóne), ale aj pobyt na chate či v kempe, čakanie na záber pri vode alebo spaľujúce teplo na pláži.
Ako vybrať ponorný čiže tyčový mixér?
18.10.2019

Ako vybrať ponorný čiže tyčový mixér?

Podľa čoho vyberať? Ako sa od seba jednotlivé tyčové mixéry líšia? Na čo sa pri výbere tyčového mixéra zamerať? Načo si dať pri kúpe tyčového mixéra pozor?

Zoberme to postupne, s výberom tyčového čiže ponorného mixéra vám radi poradíme.

Pre bežné denné použitie je tyčový mixér veľmi praktický, ak spĺňa základné požiadavky:

  • pohodlné držanie
  • kvalitný materiál a prevedenie
  • dostatok nástavcov a ľahká manipulácia s nimi
  • dostatočný výkon na všetko, čo potrebujete mixovať
  • rozumná cena
  • Telefon
    0908 203 294
  • Doprava zadarmo

    Doprava na vybrané produkty zadarmo

  • Tovar na sklade
    expedujeme do 24 hod.
  • Dodávame produkty
    priamo od výrobcov

Najdôležitejšie novinky priamo na váš email

Získajte zaujímavé informácie vždy medzi prvými

Vaše osobné údaje (email) budeme spracovávať len za týmto účelom v súlade s platnou legislatívou a zásadami ochrany osobných údajov. Súhlas potvrdíte kliknutím na odkaz, ktorý vám pošleme na váš email. Kliknutím na odkaz zároveň prehlasujete, že ak máte menej ako 16 rokov, tak ste požiadal/a svojho zákonného zástupcu (rodiča) o súhlas so spracovaním vašich osobných údajov. Súhlas môžete kedykoľvek odvolať písomne, emailom alebo kliknutím na odkaz z ktoréhokoľvek informačného emailu.