- Úvod
- >>
- Doska na mäso G21 buk 400 x 300 x 60 mm
Doska na mäso G21 buk 400 x 300 x 60 mm
Každý správny kuchár vie, že správne naporciovať mäso je pre prípravu pokrmu základ. Na porciovanie mäsa potrebujete dve pomôcky, na ktorých kvalite skutočne záleží. Ostrý nôž alebo sekáčik a kvalitnú drevenú dosku na krájanie.
Drevená doska na krájanie mäsa G12 – najlepšia voľba na porciovanie
Porciovanie mäsa alebo krájanie zeleniny i tvrdých surovín na drevenej masívnej doske je šetrné k nožom aj sekáčikom na mäso, drevo netupí ich ostrie. Drevenú dosku na krájanie využijete aj pri naklepávaní mäsa paličkou. O kvalitnom prevedení drevenej dosky na porciovanie mäsa o veľkosti 40 x 30 cm svedčí aj jeho hrúbka 6 cm.

Buková drevená doska na porciovanie je stávka na istotu
Drevené dosky na porciovanie mäsa sa vyrábajú z rôznych druhov dreva, my sme pri výrobe drevenej dosky na krájanie G21 použili drevo bukové pre jeho skvelé vlastnosti.
Na rozdiel od dreva dubového v sebe bukové drevo nemá horkosť, ktorá by sa mohla preniesť na potraviny, ani sa nedá tak ľahko znečistiť a zafarbiť, ako je to napríklad u dreva jaseňového alebo lipového. Buková porciovacia drevená doska je chuťovo neutrálna, tvrdá a odolná aj správne hutná.

Ako sa starať o drevené dosky na krájanie mäsa
Aby vám drevená doska na krájanie mäsa vydržala čo najdlhšie, neumývajte ju v umývačke ani nečistite saponátmi. Pri správnej starostlivosti budete mať dosku na porciovanie mäsa v perfektnom stave aj bez použitia chémie. Stačí, keď ju po každom použití opláchnete a necháte uschnúť, krájaciu dosku môžete tiež vyčistiť citrónovou šťavou alebo octom. Dobré je drevenú dosku čas od času naolejovať rastlinným alebo minerálnym olejom, aby drevo nepresychalo.
Hlavné prednosti
- Kvalitný drevený porciovací klát s hrúbkou 6 cm
- Chuťovo neutrálne bukové drevo
- Prírodný materiál šetrný k ostriu nožov a sekáčikov
- Vyrobené v Českej republike
Špecifikácie
- Materiál: bukové drevo
- Rozmery (Š x V x H): 400 x 300 x 60 mm
- Hmotnosť: 5,3 kg
Parametre
| Hmotnosť | 5,3 kg |
|---|
