- Úvod
- >>
- Doska na mäso G21 akácia 520 x 390 x 40 mm
Doska na mäso G21 akácia 520 x 390 x 40 mm
Každý správny kuchár vie, že správne naporciovať mäso je základ úspešnej prípravy pokrmu. Na to je potrebný ostrý nôž alebo sekáčik a kvalitná porciovacia doska z dreva, ktoré niečo vydrží. A presne také je akáciové drevo.
Hlavné prednosti
- Kvalitná porciovacia doska z akáciového dreva
- Vysoká odolnosť proti mechanickému poškodeniu a vlhkosti
- Prirodzene antibakteriálny povrch
- Šetrný k ostriu nožov a sekáčikov
- Ochranná olejová vrstva zabraňujúca presychaniu dreva
Doska na krájanie G21 z akácie – perfektná na porciovanie mäsa
Akáciové drevo je ideálnou voľbou na výrobu kuchynského vybavenia. Vďaka svojej odolnosti voči vlhkosti a mechanickému poškodeniu sa perfektne hodí pre každodenné porciovanie a naklepávanie mäsa. Drevo je šetrné k ostriu nožov i sekáčikov.
Prečo práve akáciová porciovacia doska?
Akáciové drevo má prirodzené antibakteriálne vlastnosti, ktoré prispievajú k hygienickému spracovaniu potravín. Vďaka zaujímavej kresbe akácia navyše dobre vyzerá aj pri servírovaní alebo prezentácii pokrmov.
Ako sa starať o drevenú dosku na mäso
Ak chcete zachovať perfektné vlastnosti dosky, neumývajte ju v umývačke ani nečistite saponátmi. Po použití ho stačí opláchnuť teplou vodou a nechať uschnúť. Odporúčame čas od času obnoviť ochrannú olejovú vrstvu, ktorá zabraňuje presychaniu dreva. Použite minerálny alebo jedlý rastlinný olej, ktorý nanesiete na celý povrch a necháte do druhého dňa vsiaknuť.
Špecifikácie
- Materiál: akáciové drevo
- Rozmery (Š x V x H): 520 × 40 × 390 mm
- Hmotnosť: 4,5 kg
Parametre
| Hmotnosť | 4,5 kg |
|---|
